Wie ben ik?

 

Hi! Ik ben Heleen,                                                                                          

Na veel ervaring te hebben opgedaan in verschillende modewinkels, heb ik besloten om de opleiding kleur- en stijladviseuse te volgen.  De vierseizoenenmethode is de basis voor het kleuradvies. In juni 2017 heb ik hiervoor mijn diploma gehaald. Daarna ben ik voor mezelf begonnen als kleur- en stijladviseuse. Het is mijn passie om mensen te helpen met kleuren en kleding door ze bewust te maken van wie ze zijn, wat ze willen uitstralen en hoe kleuren ze daar bij kunnen helpen. Hiervoor gebruik ik de kleurhartjes methode. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd tot Power Plus Expert. Mijn persoonlijke aanpak en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen mijn advies waarderen en het ‘aantrekken’. Neem gerust vrijblijvend contact op voor het verzorgen van een kleur- en stijlanalyse of het geven van een kleurworkshop.