Wie ben ik?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-koraal-768x1024.jpg

Hi! Ik ben Heleen,                                                                                          

Na veel ervaring te hebben opgedaan in verschillende modewinkels, heb ik besloten om de opleiding kleur- en stijladviseuse te volgen.  De vierseizoenenmethode is de basis voor het kleuradvies. In juni 2017 heb ik hiervoor mijn diploma gehaald. Daarna ben ik voor mezelf begonnen als kleur- en stijladviseuse. Het is mijn passie om mensen te helpen met kleuren en kleding door ze bewust te maken van wie ze zijn, wat ze willen uitstralen en hoe kleuren ze daar bij kunnen helpen. Hiervoor gebruik ik de kleurhartjes methode. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd tot Persoonlijke Kracht Expert.

Mijn persoonlijke aanpak en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen mijn advies waarderen en het ‘aantrekken’!

Wil je weten welke kleuren jou mooi staan en blij maken? Of lijkt het jou leuk om een workshop als teamuitje te organiseren?

Voor meer informatie bel of app mij gebruik hiervoor de button.