Wie ben ik?

Hi! Ik ben Heleen,                                                                                          

Al van jongs af aan ben ik bezig met kleding.
Dat varieert van het aan- en uitkleden van poppen en barbies tot verkleedpartijtjes met mijn zusje.
Later begon het serieuze werk. In een herenkledingzaak en in verschillende dameskledingzaken heb ik veel verkoop en stijl ervaring opgedaan. Heerlijk om mensen aan te kleden! In mijn beleving was ik aan het winkelen voor andere mensen in plaats van voor mijzelf. Het gaf veel voldoening als men tevreden met de nieuwe aankopen de winkel verliet.
Winkelen doe ik trouwens nog steeds graag, alleen of met vriendinnen.
Altijd op zoek naar kledingstukken, schoenen, laarzen, tassen of accessoires die we nog niet in de kast hebben….dat is en blijft een uitdaging en verveeld nooit.