Wie ben ik?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-koraal-768x1024.jpg

Hi! Ik ben Heleen,                                                                                          

Na veel ervaring te hebben opgedaan in verschillende modewinkels, heb ik besloten om de opleiding kleur- en stijladviseuse te volgen.  De vierseizoenenmethode is de basis voor het kleuradvies. Inmiddels is deze verfijnd naar 12 verschillende kleurtypes. We kijken naast koel en warm naar licht, donker, helder en gedempt. Mijn diploma’s hiervoor heb ik 2017 en 2020 gehaald. Daarna ben ik voor mezelf begonnen als kleur- en stijladviseuse. Het is mijn passie om mensen te helpen met kleuren en kleding door ze bewust te maken van wie ze zijn, wat ze willen uitstralen en hoe kleuren ze daar bij kunnen helpen. Hiervoor gebruik ik veel verschillende kleurlappen en kleurkragen.

Door de opleiding tot Persoonlijke Kracht Expert kan ik je laten zien welke kleuren goed voelen en waarom je aan bepaalde minder graag draagt. Hiervoor gebruik ik de 40 kleurhartjes.  

Mijn persoonlijke aanpak en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen mijn advies waarderen en het ‘aantrekken’!

Wil je weten welke kleuren jou mooi staan en blij maken?

Lijkt het jou leuk om een workshop als teamuitje te organiseren of tijdens een vrijgezellenfeestje?

Heb je zin in een gezellig vriendinnen, zussen of moeder-dochtermomentje?

Voor meer informatie bel of app mij gebruik hiervoor de button.