Recensies

Beoordeling van de examencommissie

Angel Fashion Academy <info@angel-fashion-academy.nl> vr 16 jun. 2017 10:34

Ze zouden je allemaal aannemen als stylist!

Vriendelijke groeten,  Corrie Team Angel Fashion Academy

*Conny Plomp Buurtzorg Rhenen team 1 november 2019

Ons jaarlijkse teamuitje was dit jaar wel bijzonder. Heleen wijdde ons in de wereld van kleuren maar dat niet alleen. We leerden onszelf en onze collega’s kennen op een open, waardevolle en kleurrijke manier.

Dank Heleen voor deze bijzondere middag!

*Lina mei 2019

Heleen leeft de kleuren: in de manier waarop ze praat, welke kleuren ze draagt en op welke manier ze het kleur- en stijladvies geeft.  Heel bijzonder hoe ze een Fingerspitzgefühl heeft voor wat wel bij me past en wat niet. Aanrader om een advies op maat te krijgen!

*Miriam juni 2020

Heleen, dank je wel voor de geweldig leuke workshop die je in juni dit jaar voor ons vieren verzorgde. Het was een kadootje voor de verjaardagen van mijn dochter en twee schoondochters. De workshop was heel ontspannen, leerzaam, veilig en gezellig.  We voelden ons allemaal heel erg gezien en gingen allemaal vier met inspirerende tips naar huis. Je maakte heel duidelijk dat je vooral ook heel trouw mag blijven aan wat bij jou past. Fijn was dat wij als familie elkaar weer een beetje beter keerden kennen. En alles ook nog helemaal corona proef! We hebben alle vier erg genoten. Nogmaals dank je wel.

*Jacomine juni 2020

Een kleurenadvies bij Heleen is meer dan een kleurenadvies. Natuurlijk krijg je helder welke kleuren je goed staan en welke je moet vermijden. Maar ze laat je ook de sterke kanten van je figuur ontdekken – ja, die bleek ik echt te hebben. En je hoort van haar hoe je die sterke kanten kunt accentueren. Toen ik later terugkwam voor een powerkleuren-analyse vielen er nog meer kwartjes. Want mijn voorliefde voor bepaalde kleuren heeft dus ook alles te maken met mijn karakter. Ik heb twee heerlijke verwenmiddagen gehad, bij deze lieve en deskundige vrouw. Dankzij Heleen koop ik nu gerichter mijn kleding, zonder dat ik me iets aantrek van trends. Want ik ken mijn eigen stijl en mijn eigen kleurenpalet. Dat scheelt me trouwens ook heel veel tijd en miskopen. Dus de investering meer dan waard!

*Elleke juli 2020

Na de kleuranalyse en het stijladvies ben ik samen met Heleen gaan shoppen. Zo fijn dat iemand anders voor je door de winkel loopt en met kleding aankomt die je zelf nooit zou pakken. Daarnaast ook veel gekocht dat allemaal met elkaar te combineren is, waardoor ik een hele nieuwe garderobe heb. Heleen kijkt naar welke  kleuren je mooi staan, maar houdt ook rekening met waar je je prettig in voelt. Heel goed geslaagd en een gezellige middag gehad, echt een aanrader dus. 

*Marloes april 2021
 
Al een lange tijd wilde ik een kleurenanalyse. Gewoon om te zien wat wel en niet bij mij stond. Tijdens de kleurenanalyse liet Heleen niet alleen zien wat mij stond of welke kleine dingen ik kon doen om mij net wat zekerder te voelen, maar bovenal wie ik mag zijn in mijn kleren. De kleuren die naar boven komen, die draag ik nu. En ik merk echt aan mijzelf dat ik mij zekerder voel. Dat wat van binnen zit, in kleuren en kleding naar buiten komt. Heleen maakt er echt een ontspannen en leerzaam uitje van! Zo liefdevol als je ermee omgaat. Ze heeft echt aandacht voor mij en heeft mij op het oog. Prachtig hoe ze dit combineert met haar kwaliteiten die ze heeft in het kleden van mensen.                                                                                                                                               
Nogmaals.. heel erg bedankt! Dankbaar voor wat je mij geleerd hebt en hoe jij met mij omging 😊❤
 

*Carmen april 2021

Naast dat het voelde als een heerlijk moment voor mezelf, waarbij ik ook nog eens lekker werd verwend, ging de kleurverdiepingsanalyse dieper dan ikzelf van tevoren had bedacht. De veiligheid die Heleen biedt geeft ruimte tot kwetsbaarheid, waardoor de spiegel die letterlijk en figuurlijk werd voorgehouden verhelderend was. Heel bijzonder om dit zo te hebben mogen ervaren!                                                                                                                   

Nogmaals heel erg bedankt voor die mooie ochtend! Ik heb ervan genoten en kijk er dankbaar op terug.

*Neeltje mei 2021
 
Heleen heeft een leuk en leerzaam kleur- en stijladvies gegeven. De sfeer was er ontspannen waardoor ik mezelf snel op mijn gemak voelde. 
Er wordt goed gekeken naar je lichaam, huid, haarkleur en oogkleur, aan de hand daarvan kijkt Heleen goed wat er qua kleuren bij je past. 
Na het kleur- en stijladvies een uitgebreid rapport ontvangen met alle informatie. 
 
Al met al een heel fijn en leerzaam kleur en stijladvies gehad! 
 
Bedankt nogmaals! 

*René mei 2021 Persoonlijke Kracht Rapport

Allereerst wil ik graag kwijt dat het contact met jou héél plezierig is verlopen. Jij bent open & eerlijk en duidelijk in wat je communiceert! Je weet waar je over praat en licht aan de hand van voorbeelden maar ook met allerlei ‘verbindingen’ de rapportage(-s) toe wat altijd heel verhelderend werkt!

In z’n totaliteit kan ik niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben. Want weet je? Ik heb mezelf weer helemaal teruggevonden!!! En dat aan de hand van het kleurenpallet dat de test mij voorgeschoteld heeft met daarbij jouw vakkundige begeleiding! Het is heerlijk om weer bij mezelf terug te zijn……bij mijn echte ik!

*Marije juli 2021

1. Score Kleur- en stijladvies (van 1-10): 8,5
2. Beschrijf je ervaring in 1 regel: Deskundig kleuradvies en fijn momentje voor jezelf!
3. Beschrijf je ervaring: Heleen heeft me deskundig advies gegeven over kleur en stijl, waar ik zeker wat aan heb gehad en mee neem in mijn volgende aankopen. Daarnaast werd ik ook nog eens in de watten gelegd met thee en lekkers. Fijn momentje voor jezelf!
4. Zou je dit mensen aanbevelen? Ja
5. Tips/tops voor Heleen: Fijn dat ik een kaartje meekreeg met m’n kleuren. Die ligt nu in de kledingkast 🙂 ik heb niet echt tips wat er beter kan, ga zo door 🙂

*Kleurverdiepingsworkshop juli 2021 moeder, oma en 2 dochters

Reactie Aloysia: 1. 8 2. super leuk, gezellig en leerzaam 3. het was een super gezellig middagje waarin we veel geleerd hebben en veel plezier gehad hebben 4. ja  5. tip nee top je maakt er echt iets leuks van

Reactie Ina Score 8  2. ervaring heel helder qua persoonlijke kleur 3. ook leuk dat je van andere hoort hoe hun aard beetje is 4. ja zeker  5. wat ik leuk zou vinden om bij eerste kaartjes het kleurhartje van iemand anders er uit te halen zo kun je beetje testen of je iemand goed kent…..

Reactie Heidy 1) Score 8 2) Ervaren als een interessante, leuke en gezellige middag. 3)Wat was het een leuke interessante en ook leerzame middag. Het was een geweldige ervaring om met mijn moeder en meiden te delen en om te zien hoe anders we allemaal zijn. Nog hartelijke dank voor de gezellig middag en jouw gastvrijheid. 4) ja 5) blijf vooral jezelf, je doet het leuk, vol passie en overgave

*Persoonlijke Kracht Rapport bespreking Wilma augustus 2021

1. Score Persoonlijke Kracht rapport behandeling (van 1-10): 10

2. Beschrijf je ervaring in 1 regel:

Herkenning en aanzettend tot verandering.

3. Beschrijf je ervaring:

Voor mij was het belangrijk te herkennen en te erkennen waar mijn persoonlijke kracht ligt en vandaar uit te kijken hoe ik daar meer in balans vorm aan kan geven. Ook erg fijn om te weten dat ik dacht erg uit balans te zijn maar behoorlijk in balans bleek te zijn. Daarnaast super om te weten waar de uitdagingen liggen.

4. Zou je dit mensen aanbevelen? 

Ja

5. Tips/tops voor Heleen

Wat mij betreft alleen maar tops. Af en toe heerlijk dwars door alle onderwerpen heen (wat ik bijzonder prettig vindt) en goede gesprekken.

*Workshop Kleurverdieping de Vlam 5 december 2021

Algemene indruk van de workshop cijfer 1 t/m 10

5x 10 4x 9 4x 8 3x 7

Tops: veel geleerd, interessant, feest van herkenning, meer bewust van van kleuren in mijn leven, origineel, leerzaam, vriendelijk en enthousiasme

Tips: beamer gebruiken*, microfoon rond laten gaan *

*N.B. helaas door corona was het improviseren hoe om te gaan met de 1,5 meter in deze ruimte

*Miriam kleur- en stijladvies aansluitend kledingkast sorteren februari 2022

Evaluatie van het kleur- en stijladvies en de kledingkast sorteren. 
1) Wat is uw algemene indruk hiervan?
     9  ben superblij met je helpende, respectvolle, doortastende support.
2) Zou je het iemand aanbevelen?
      9  zeker dat deed en doe ik;-)

3) Wat beviel het meest?

Je liet me met ander ogen naar mijn kleren kijken waardoor ik zag waar ik  wel en niet afscheid van moet nemen.
Heel leuk en blijmakend waren de tips om anders te combineren. Dacht dat ik dat al best goed deed maar het kon nog leuker.

4) Wat beviel het minst?

Dat de tijd zo voorbij vloog.

*Kleur en stijladvies Jeannie en Desiree maart 2022

Evaluatie van het kleur- en stijladvies 
1) Wat is jullie algemene indruk hiervan? Zou je het aan iemand aanbevelen? Ja
     1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2 x 9

Tips: ga zo door! / geen, is prima zo

Tops: mooie aanvulling, verhelderend / alle aandacht voor ons. Je hebt passie en enthousiasme voor je vak

*Josje maart 2022

Evaluatie van het kleur- en stijladvies. 
1) Wat is uw algemene indruk hiervan? Zou je het aan iemand aanbevelen? Ja


  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tip: iets rustiger want het heel veel en snel over 2 keer verdelen (verdieping)

Top: het geheel!  

*Gerda en Gerda april 2022

Evaluatie van het kleur- en stijladvies. 
1) Wat jullie uw algemene indruk hiervan? Zou jet het iemand aanbevelen? Ja

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 Tips: ga zo door! / ge-wel-dige workshop!  

Tops: fijn hoe jij open en eerlijk bent / compleet verzorgd