Recensies

Beoordeling van de examencommissie

Angel Fashion Academy <info@angel-fashion-academy.nl> vr 16 jun. 2017 10:34

Ze zouden je allemaal aannemen als stylist!

Vriendelijke groeten,  Corrie Team Angel Fashion Academy

Conny Plomp Buurtzorg Rhenen team 1 november 2019

Ons jaarlijkse teamuitje was dit jaar wel bijzonder. Heleen wijdde ons in de wereld van kleuren maar dat niet alleen. We leerden onszelf en onze collega’s kennen op een open, waardevolle en kleurrijke manier.

Dank Heleen voor deze bijzondere middag!

Lina mei 2019

Heleen leeft de kleuren: in de manier waarop ze praat, welke kleuren ze draagt en op welke manier ze het kleur- en stijladvies geeft.  Heel bijzonder hoe ze een Fingerspitzgefühl heeft voor wat wel bij me past en wat niet. Aanrader om een advies op maat te krijgen!

Miriam juni 2020

Heleen, dank je wel voor de geweldig leuke workshop die je in juni dit jaar voor ons vieren verzorgde. Het was een kadootje voor de verjaardagen van mijn dochter en twee schoondochters. De workshop was heel ontspannen, leerzaam, veilig en gezellig.  We voelden ons allemaal heel erg gezien en gingen allemaal vier met inspirerende tips naar huis. Je maakte heel duidelijk dat je vooral ook heel trouw mag blijven aan wat bij jou past. Fijn was dat wij als familie elkaar weer een beetje beter keerden kennen. En alles ook nog helemaal corona proef! We hebben alle vier erg genoten. Nogmaals dank je wel.

Jacomine juni 2020

Een kleurenadvies bij Heleen is meer dan een kleurenadvies. Natuurlijk krijg je helder welke kleuren je goed staan en welke je moet vermijden. Maar ze laat je ook de sterke kanten van je figuur ontdekken – ja, die bleek ik echt te hebben. En je hoort van haar hoe je die sterke kanten kunt accentueren. Toen ik later terugkwam voor een powerkleuren-analyse vielen er nog meer kwartjes. Want mijn voorliefde voor bepaalde kleuren heeft dus ook alles te maken met mijn karakter. Ik heb twee heerlijke verwenmiddagen gehad, bij deze lieve en deskundige vrouw. Dankzij Heleen koop ik nu gerichter mijn kleding, zonder dat ik me iets aantrek van trends. Want ik ken mijn eigen stijl en mijn eigen kleurenpalet. Dat scheelt me trouwens ook heel veel tijd en miskopen. Dus de investering meer dan waard!

Elleke juli 2020

Na de kleuranalyse en het stijladvies ben ik samen met Heleen gaan shoppen. Zo fijn dat iemand anders voor je door de winkel loopt en met kleding aankomt die je zelf nooit zou pakken. Daarnaast ook veel gekocht dat allemaal met elkaar te combineren is, waardoor ik een hele nieuwe garderobe heb. Heleen kijkt naar welke  kleuren je mooi staan, maar houdt ook rekening met waar je je prettig in voelt. Heel goed geslaagd en een gezellige middag gehad, echt een aanrader dus.