Persoonlijke Kracht

Persoonlijk Kracht geeft inzicht in jezelf.

Waarom doe je bepaalde dingen? Wat is jouw drijfveer? Passie en ambitie, liefdevolle verzorging of kennis overbrengen?

Op welke manier doe je jouw dingen? Vurig, energiek en vol zelfvertrouwen of schenkend, flexibel en doorzichtig of standvastig, praktisch en stabiel of communicatief, inspirend en luchtig?

Kost iets jou energie zodat je leeg loopt met kans op een burn-out of geeft iets jou juist energie zodat dingen jou moeiteloos afgaan?

De naam Persoonlijke Kracht is gekozen omdat het zo fijn is om te weten wat jouw persoonlijke is kracht. Waarom je dingen doet en welke manier. Het geeft inzicht in jouw (verborgen) talenten, wat je kunt bereiken en betekenen voor jezelf en voor anderen. Hoe mooi en waardevol is dat?!

Persoonlijk Kracht is een kleur- en stijladvies dat 100% aansluit bij innerlijk en uiterlijk van mensen. Waarom draag je graag een bepaalde kleur. Wat betekent die kleur. Wat straal je daarmee uit. Wat zegt die kleur over jouw persoonlijkheid. Middels een online Persoonlijk Kracht Test krijg je inzicht in onder andere deze vragen. In een uitgebreid persoonlijk rapport staat verwoord wat jouw powertype is. Die kleur is jouw sterkste kracht.

Door deze kleuren te dragen ga je uitstralen wie je bent en waar je voor staat. Succes trek je aan!

Beoordeling van een Lina.

Hoe heb het kleur- en stijladvies ervaren?

Heleen leeft de kleuren: in de manier waarop ze praat, welke kleuren ze draagt en op welke manier ze het kleur- en stijladvies geeft.  Heel bijzonder hoe ze een Fingerspitzgef├╝hl heeft voor wat wel bij me past en wat niet. Aanrader om een advies op maat te krijgen!